Håndtering af baggrunden

Med InstantPage® kan du oprette en tilpasset baggrund, der bruger et billede, som du vælger. Du kan nemt uploade et billede fra din computer. Du kan også vælge et baggrundsbillede fra en database med gratis billeder.

Upload af et billede til baggrunden

Med InstantPage kan du uploade et billede, der skal vises som din hjemmesides baggrund.

Sådan uploader du et billede til baggrunden

1. Log ind på din InstantPage-konto. Du kan logge ind ved at gå til din InstantPage-webside, klikke på Ejerlogin og derefter angive loginoplysningerne til InstantPage-kontoen.
  2. Gå til Vælg en baggrund fra fanen Baggrund, og klik derefter på Upload billede.
  3. Klik på Gennemse.
  4. Vælg den ønskede fil, og klik derefter på Åbn.
  5. Klik på Upload i vinduet til upload af baggrund. Billedet vises på hjemmesidens baggrund.

Beskæring af et billede til baggrunden

Med InstantPage kan du beskære det billede, du viser som din hjemmesides baggrund.

Sådan beskærer du et billede til baggrunden

1. Log ind på din InstantPage-konto. Du kan logge ind ved at gå til din InstantPage-webside, klikke på Ejerlogin og derefter angive loginoplysningerne til InstantPage-kontoen.
  2. Gå til Vælg en baggrund fra fanen Baggrund, og lad derefter markøren hvile over det billede, du vil beskære.
  3. Klik på beskæringsikonet.
  4. Beskær billedet, og klik derefter på OK.

Ingen billedvisning til baggrunden

Med InstantPage kan du vælge ikke at vise et billede til baggrunden og lade den være tom. Du kan vælge en baggrundsfarve fra farvefanen.

Sådan viser du intet billede til baggrunden

1. Log ind på din InstantPage-konto. Du kan logge ind ved at gå til din InstantPage-webside, klikke på Ejerlogin og derefter angive loginoplysningerne til InstantPage-kontoen.
  2. Gå til Vælg en baggrund fra fanen Baggrund.
  3. Klik på Intet billede for ikke at vise noget billede. Baggrunden vises uden et billede.

Brug af et arkivbillede til baggrunden

Med InstantPage kan du bruge et arkivbillede til din hjemmesides baggrund.

Sådan bruger du et arkivbillede til baggrunden

1. Log ind på din InstantPage-konto. Du kan logge ind ved at gå til din InstantPage-webside, klikke på Ejerlogin og derefter angive loginoplysningerne til InstantPage-kontoen.
  2. Gå til Vælg en baggrund fra fanen Baggrund.
  3. Klik på Arkivbilleder til baggrund, vælg et billede til din baggrund, og klik derefter på OK. Billedet vises som din hjemmesides baggrund.

Placering af et billede til baggrunden

Med InstantPage kan du placere dit baggrundsbillede på flere måder.

Sådan placerer du et billede til baggrunden

1. Log ind på din InstantPage-konto. Du kan logge ind ved at gå til din InstantPage-webside, klikke på Ejerlogin og derefter angive loginoplysningerne til InstantPage-kontoen.
  2. Gå til Placer din baggrund fra fanen Baggrund, og vælg derefter en af disse muligheder:
    • Normal – Baggrundsbilledet vises i samme størrelse som originalen.
    • Felt – Baggrundsbilledet indsættes som felter hen over siden.
    • Skalér – Baggrundsbilledet vises og skaleres efter hele siden.
    • Tilpasning – Baggrundsbilledet vises med sine originale proportioner.
  3. Klik på en firkant i placeringsgitteret for at bestemme billedplaceringen i forhold til resten af siden.

Anvendelse af temaer på baggrunden

Når du vælger et arkivbillede til din InstantPage, kan du også vælge at anvende en farvepalet og et layout, der fremhæver billedet.

Sådan anvender du temaer

1. Log ind på din InstantPage-konto. Du kan logge ind ved at gå til din InstantPage-webside, klikke på Ejerlogin og derefter angive loginoplysningerne til InstantPage-kontoen.
  2. Gå til afsnittet til valg af en baggrund fra fanen Baggrund, og klik derefter på Arkivbilleder.
  3. Vælg det ønskede baggrundsbillede, vælg at anvende den matchende palet og layout til billedet, og klik derefter på OK.
  4. Klik OK. Baggrundsbilledet vises med den matchende palet.
  5. Bemærk: InstantPage opdaterer automatisk ændringer, du foretager af paletten. Vi anbefaler, at du gemmer en palet, du muligvis gerne vil gendanne.