Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Har jeg brug for en virksomhedskontokonto for at ansøge om en handelskonto?

Afhængig af din virksomhedsstruktur skal du muligvis åbne en virksomhedskontokonto for at ansøge om en handelskonto. Kontakt din handelskontoudbyder for at få flere oplysninger.

First Data ™: (855) 853-8333 (For standardhandelskonti købt efter den 1. oktober 2012).
Chase Paymentech®: (800) 453-3282 (For standardhandelskonti købt før 1. oktober 2012).