GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Har jeg brug for SPF- eller DKIM -validering for at sende kampagner?

Med GoDaddy Email Marketing, i de fleste tilfælde får du et SPF -pas uden at skulle ændre noget på din ende. Hvis du ikke har oprettet en SPF -fortegnelse, leverer dine kampagner stadig rigtig godt GoDaddy Email Marketing. Desuden er hver kampagne signeret med vores egen DKIM -signatur og inkluderer bekræftelse af afsender -id. Dette giver mulighed for fuld e -mailvalidering, uden at du nogensinde behøver at være involveret!

Nu, mens vores SPF dækker dig i de fleste tilfælde, kan levering nogle gange forbedres med en lille smule noget ved din ende. Hvis du oplever leveringsproblemer ( ikke forårsaget af indhold ), kan det måske hjælpe med at ændre dine egne DNS -fortegnelser for det domæne, som du bruger som din afsenderadresse. Du kan tilføje følgende SPF -fortegnelse til dine domænezonefiler:

v = spf1 inkluderer: spf.em.secureserver.net ~ all