Har jeg IMAP- eller POP-indstillinger?

Find ud af, om IMAP eller POP er aktiveret for din Workspace e-mailkonto. (Læs mere om forskellen på IMAP og POP)

Workspace-abonnement IMAP-aktiveret POP-aktiveret
Ubegrænset Business x x
Business x x
Personal x x
Gratis x

Bemærk: Efter august 2017 bliver Business-abonnementer opgraderet til Unlimited Business-abonnementer, næste gang de fornys.

Hvis du er usikker på, hvilket abonnement du har, kan du følge denne vejledning:

1. Log på din GoDaddy-konto, og åbn Mine produkter.
  2. Klik på Workspace e-mail.
  3. Hvis dit E-mail-abonnement er Gratis, har du en POP-konto. Hvis det ikke er gratis, kan du bruge IMAP til at konfigurere din e-mail.

Bemærk: Vi anbefaler, at du anvender IMAP-indstillinger, når du konfigurerer din e-mailkonto.