Har jeg IMAP- eller POP-indstillinger?

Find ud af, om IMAP eller POP er aktiveret for din Workspace e-mailkonto. Vi anbefales at bruge IMAP-indstillinger til at konfigurere e-mail.

Workspace-plan IMAP er aktiveret POP er aktiveret
Ubegrænset Business x x
Business x x
Personal x x
Gratis x

Hvis du er usikker på, hvilket abonnement du har, kan du følge denne vejledning:

1. Gå til GoDaddy Mine produkter -siden. Du bliver måske bedt om at logge på.
  2. Find Workspace e-mail og vælg pilen for at se din plan.
  3. Hvis din e-mailplan viser Gratis, har du en POP-konto. Hvis det ikke er gratis, kan du bruge IMAP til at konfigurere din e-mail.