Har du problemer med at logge ind på Microsoft 365?

Hvis du ikke kan logge på din Microsoft 365 -e -mailkonto, kan du prøve disse løsninger.

HvisGør dette
Du kan ikke logge på med din e -mailadresse og adgangskode. Log på din Microsoft 365 -e -mail i din webbrowser eller fra E -mail & Office -dashboard .

Hvis du kan logge på online, men ikke på din e -mailklient (som Gmail eller Apple Mail), skal du sørge for, at din e -mailkonto er konfigureret ved hjælp af disse trin .
Du er administrator af en Microsoft 365 -konto, og du eller en af dine brugere har mistet eller glemt adgangskoden til e -mail.Prøv et af følgende:
Du er en e -mailbruger (ikke ejeren af GoDaddy -kontoen), og du har mistet eller glemt din e -mailadgangskode.Send dig selv en e -mail til nulstilling af adgangskode .
Du konfigurerer multifaktorgodkendelse (MFA), men har ikke adgang til din metode.Nulstil din MFA -metode .
Du kan logge ind online, men har problemer med Outlook til Windows. Ryd Windows Credential Manager .
Du kan logge ind online, men har problemer med Outlook til Mac.Prøv en af disse løsninger .
Du har en Business Professional -plan eller højere og kan ikke logge på Outlook til Windows eller Mac.Bekræft, at Outlook er konfigureret korrekt .