SSL-certifikater Hjælp

Hent filerne til mit SSL-certifikat

Hvis du installerer dit SSL-certifikat manuelt på din hostingkonto eller server, skal du hente dit primære og mellemliggende certifikat fra SSL-dashboard.

Hvis muligheden for at hente dit SSL-certifikat er deaktiveret, har vi allerede installeret certifikatet for dig. Og så er der ingen grund til at følge denne vejledning!

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Vælg SSL-certifikater, og vælg Administrer ud for det certifikat, du vil downloade.
  3. Under Download certifikat skal du vælge en Servertype og dernæst vælge Download zip-fil.
Dit certifikat bliver nu downloadet.