Tilpas afsnittet Kontakt os

Afsnittet Kontakt os er et effektivt værktøj til at skabe forbindelse til dine kunder. Brug det til at vise din adresse og placering, åbningstider, e-mailadresse, telefonnummer og WhatsApp-information. Når folk kontakter dig, kan de vælge at blive føjet til din abonnentliste med henblik på e-mailmarkedsføring.

Kunderne kan endda indsende en formular, inklusive vedhæftninger. Når en kunde udfylder formularen, scanner vi den for virus og malware, og så leveres den til en e-mailadresse, som du vælger.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ved siden af den hjemmeside, du vil ændre.
  3. Vælg Rediger website eller Rediger hjemmeside for at åbne din hjemmesideeditor.
  4. Vælg dit Kontakt os-afsnit.
    • Hvis du ikke har et Kontakt os-afsnit, eller du gerne vil tilføje endnu et, skal du gå til det sideområde, hvor du ønsker at tilføje et afsnit.

Bemærk: WhatsApp-chatknap, Kontaktformular og Åbningstider er undersektioner i hjemmesideeditorens panel for Kontakt os-afsnittet. Klik på linket Kontakt os for at vende tilbage til hovedafsnittet, eller vælg Færdig, hvis du foretager en ændring.

5. Vælg, hvilket layout og design du vil bruge i dit Kontakt os-afsnit.
  6. Vælg WhatsApp-chatknap, hvis du vil have mulighed for at kommunikere med dine kunder gennem denne app.
    • Slå funktionen Vis WhatsApp-chatknap til.
    • Indtast dit WhatsApp-nummer.
  7. Vælg Kontaktformular for at gøre det muligt for besøgende at komme i kontakt med dig.
    • Indtast den e-mailadresse, som skal modtage beskederne, i feltet Send besked til.
    • Slå funktionen Vis tilmelding til e-mail til for at få tilladelse til at sende e-mails med henblik på markedsføring.
    • I afsnittet Rediger formularfelter kan du bestemme rækkefølgen for formularens felter ved at trække feltet til den ønskede placering.
    • Vælg Tilføj for at tilføje ekstra felter. Angiv et Feltnavn og Inputtype og vælg derefter Udfør.
    • Vælg et felt for at redigere navnet, gøre det til et påkrævet felt eller for at fjerne feltet. (Feltet E-mail og knappen Send kan ikke slettes).
    • Tillad vedhæftning af filer ved at slå funktionen Vedhæftninger til. Hver fil skal være mindre end 10 MB, og den samlede størrelse på vedhæftningerne skal være under 15 MB.

Bemærk: Kunder kan sende følgende filtyper:

Medier: .jpg, .jpeg, .jpe, .png, .gif, .mp4, .m4a, .vid, .qt, .mov, .mpeg, .mpga, .mp2, .mp2a, .mp3, .m2a, .m3a, .msvideo, .ogg, .3gpp, .webm, .webp, .flac, .wav, .tiff, .mkv, .mk3d og .mks.
    Dokumenter: .doc, .docx, .dot, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .odp, .odt, .potx, .ppsx, .pdf, .txt, .text, .conf, .def, .list, .log, .in og .ini.
    Andet : .zip, .otf, .woff og .woff2.

8. Vælg Åbningstider for at tilføje eller opdatere dine åbningstider.
    • Slå funktionen Vis åbningstider til.
    • Vælg hver enkelt ugedag for at angive åbningstiderne for den pågældende dag, herunder om du har lukket.
  9. Tilpas titlen, overskriften, beskrivelsen og kontaktoplysningerne efter behov. Tomme felter vises ikke, før der igen tilføjes tekst.
  10. For at tilføje eller opdatere dit kort skal du sørge for at indtaste en adresse og derefter slå funktionen Vis kort til. Hvis markøren på kortet ikke er præcis, skal du klikke på linket Juster placering for at flytte markøren.
  11. Brug Forhåndsvisning til at se resultaterne på computer og mobil. Udgiv din hjemmeside, når du er klar til at offentliggøre ændringerne.