Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hjælp-vejledning til Fax via e-mail

Fax via e -mail er et ældre produkt og kan ikke længere købes. Hvis du har brug for hjælp til din aktive fax -e -mailkonto, kan du finde svar i denne fil, der kan downloades:

Fax via e -mail -hjælpeguide

Bemærk: Hvis du har brug for at kommunikere online, tjek vores nyeste email planer