Hjælp-vejledning til Hjemmesideprogram 7

Hjemmesideprogram 7 er et ældre produkt, der ikke længere kan købes. Hvis du har brug for hjælp til din aktive Hjemmesideprogram 7-konto, kan du finde svar i denne fil, der kan downloades:

Vejledning til Hjemmesideprogram version 7

Bemærk: Hvis du vil oprette en ny hjemmeside, skal du se vores seneste Hjemmesideprogram.

Locu er udgået og vil ikke være tilgængelig efter medio oktober 2020. Vi opretter automatisk en PDF-version af din menu i begyndelsen af september 2020 og placerer den i din konto. Læs mere om, hvordan du administrerer din menu i Hjemmesideprogram 7.