HostGator: Skift mine MX -fortegnelser

Hvis dit domæne er registreret hos HostGator, skal du opdatere dine MX -poster der.

1. Log ind på dit HostGator cPanel .
  2. Rul til afsnittet Mail .
  3. Klik på MX -indtastning .
  4. I afsnittet Skift MX -post skal du vælge dit domæne.
  5. Indtast oplysningerne fra din Workspace -konto .
  6. Klik på Skift .

Du kan kontakte HostGator kundesupport på 1 (866) 964 - 2867, hvis du har brug for yderligere hjælp.

Næste trin

• Det kan tage op til 48 timer, før ændringer i MX -poster træder i kraft. Giv det tid, og prøv at sende dig selv en e -mail for at kontrollere, at din løsning virker.