Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hover (Tucows): Skift mine MX -fortegnelser

Hvis dit domæne er registreret hos Hover (Tucows), skal du opdatere dine MX -poster der.

1. Log ind på din Hover -konto .
  2. Hvis du har flere domænenavne, skal du klikke på det domænenavn, som du vil redigere.
  3. Klik på fanen DNS.
  4. Klik på Tilføj ny .
  5. For Fortegnelsestype skal du vælge MX .
  6. Indtast oplysningerne fra din Workspace -konto .
  7. Klik på Gem.

Du kan kontakte Hover-kundesupport på 1 (866) 731-6556, hvis du har brug for yderligere hjælp.

Næste trin

• Det kan tage op til 48 timer, før ændringer i MX -poster træder i kraft. Giv det tid, og prøv at sende dig selv en e -mail for at kontrollere, at din løsning virker.