Gen 3 VPS og dedikerede servere Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Serverressourcer til Gen 3 -servere

Din server har et maksimalt antal ressourcer, den kan bruge. Mængden af ressourcer, som din server har, er baseret på, hvilken plan du har.

VPS -ressourcer

Linux VPS

RessourcetypeEconomyVærdiDeluxeUltimate
Hukommelse (GB)1248
Diskplads (GB) 24060120240

Windows VPS

RessourcetypeEconomyVærdiDeluxeUltimate
Hukommelse (GB)2348
Diskplads (GB) 24090120240

Alle virtuelle servere har 5000 SMTP -relæer om dagen.

Dedikeret servere

RessourcetypeEconomyVærdiDeluxeUltimate
Hukommelse (GB)481632
Diskplads (TB) 211.522

Alle dedikerede servere leveres med:

• 3 Dedikerede IP -adresser (kun administreret og fuldt administreret)
  • Ikke -målte båndbredder 1
  • 4 CPU 3,1 GHz CPU -kerner
  • 5000 SMTP -relæer pr. Dag

1 Vi begrænser ikke mængden af lagerplads og båndbredde, som dit website kan bruge, så længe det er i overensstemmelse med vores hostingaftale. Hvis dit websites båndbredde eller lagerforbrug udgør en risiko for vores servers stabilitet, ydeevne eller oppetid, giver vi dig besked via e -mail, og du bliver måske bedt om at opgradere, eller vi kan begrænse de ressourcer, som dit website bruger. Det er meget sjældent, at et website overtræder vores hostingaftale og typisk kun ses på sites, der bruger hosting til fildeling eller lagring.

Advarsel: 2 Den maksimale statistik for diskplads tager ikke højde for overhead -systemsoftware, inklusive virtualiseringsplatformen på værtsserveren. For at sikre optimal ydelse og stabilitet skal du altid have 20% af din maksimale diskplads til rådighed. Hvis du ikke gør det, kan det medføre tekniske problemer for din server. Hvis du har brug for mere diskplads, kan du opgradere din server eller lade en af vores eksperter udføre en Disk Space Audit .