Kontoadministration Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Hvordan kan jeg stoppe med at modtage e -mail eller anden kontaktperson fra GoDaddy?

Vi sender lejlighedsvis e -mail til kunder for at give dem besked om ændringer i deres konti. Vi sender også e -mail til undersøgelser for at finde ud af, hvad kunderne synes om deres oplevelser, efter de har arbejdet med GoDaddy -guider. Hvis du ikke ønsker at modtage e -mailmeddelelser, SMS -beskeder eller telefonopkald fra os, kan du afmelde dem.

1. Gå til GoDaddys side for Kontoindstillinger. Du vil blive bedt om at logge ind, hvis du ikke allerede er logget ind.
  2. Klik på Kontaktindstillinger .
  3. I afsnittene E -mail, SMS , Telefonopkald og/eller Mail skal du klikke på Rediger .
  4. Sørg for, at feltet under Ja, kontakt mig ikke er markeret.
  5. Klik på Gem . Der kan gå op til to uger, før kontakten stopper.

Relateret trin

• Hvis du har flere GoDaddy -konti, skal du gentage disse trin for hver konto.

Flere oplysninger

• Nogle gange skal vi sende dig beskeder om administrationen af din konto. Vi sender dig stadig bekræftelses-e-mails for køb, registreringer og overførsler af domænenavne, meddelelser om fornyelse eller udløb og andre servicerelaterede begivenheder.
  • Hvis du ikke har en kundekonto hos os, skal du kontakte den nationale postliste eller DMAChoice for at holde op med at modtage e-mail.