Hvordan kan jeg bruge avancerede WooCommerce -abonnementsfunktioner med PayPal?

WooCommerce -abonnementer integreres med et antal betalingsgateway -udvidelser til din butik. Baseret på den betalingsgateway, du bruger, har du adgang til et andet sæt funktioner.

Specifikt for PayPal kan du anvende to forskellige betalingsmetoder: a) PayPal -standard , og b) PayPal -referencetransaktioner via Express -kassen

PayPal Standard er en indbygget betalingsmetode, der tilbydes med WooCommerce-abonnementer. Det er den foretrukne metode, hvis du med det samme vil begynde at bruge grundlæggende funktioner såsom tilbagevendende betalinger.

Bemærk: PayPal Standard er ikke det samme som PayPal Checkout -premiumudvidelsen, men der kan stadig være behov for Paypal-referencetransaktioner for at udnytte de avancerede funktioner i WooCommerce-abonnementer.

Men hvis du gerne vil bruge mere avancerede funktioner som f.eks. At tillade køb af flere abonnementer i samme betalingsproces og opgraderinger/nedgraderinger, skal du i stedet konfigurere og bruge PayPal -referencetransaktioner via Express Checkout .