Gem og eksporter Workspace Email ved hjælp af Thunderbird

Eksportér din Workspace Email ved hjælp af Thunderbird på Mac eller Windows. Dine meddelelser gemmes som .eml -filer, som du kan uploade til de fleste e -mailklienter, inklusive Outlook.

Inden du kan eksportere din e -mail, skal du:

Trin 1: Eksportér e -mail

Du eksporterer meddelelser fra din Indbakke og Udbakke som individuelle .eml -filer. Hvis du f.eks. Har 10 meddelelser, gemmes de som 10 .eml -filer. Opret mapper på din computer (f.eks. I dine downloads) for at holde styr på de .eml -filer, der hører til din indbakke, og de .eml -filer, der hører til din udbakke.

1. Åbn Thunderbird .
  2. Vælg mappen Indbakke, der indeholder de meddelelser, du vil eksportere.
  3. Vælg alle de meddelelser, du vil gemme. Brug Ctrl+A til Windows eller Cmd+A til macOS.
  4. Vælg og hold (eller højreklik), og vælg Gem valgte meddelelser , og derefter EML-format .
  5. Vælg den mappe på din computer, hvor meddelelsen skal gemmes.
  6. Vælg Åbn . Dine meddelelser gemmes som .eml -filer i mappen, hvilket, afhængigt af antallet af filer, kan tage et par minutter.

Gentag for din Udbakke og andre filer for at gemme og eksportere deres meddelelser.

Trin 2: Importér e -mail

Nu hvor din e -mail er gemt som .eml -filer, skal du importere dem til Outlook eller en anden e -mailklient. Sådan importerer du .eml -filer i Outlook.

1. Åbn Outlook .
  2. Opret nye mapper til at gemme dine meddelelser fra Workspace Email. Vælg og hold (eller højreklik) i din Indbakke eller Udbakke, og vælg Ny mappe . Indtast et mappenavn, og vælg Enter -tasten.
  3. Fra din computer skal du åbne den mappe, hvor du gemte dine .eml -filer.
  4. Træk og slip .eml -filerne i din nye Outlook -mappe. Dine .eml -filer føjes til Outlook som nye meddelelser, som du kan få adgang til når som helst.

Du kan bruge den samme type proces til at flytte e -mailfiler til andre e -mailklienter.