VPS og dedikerede servere (Hosting Controlcenter) Hjælp

How do I install software on my Windows Managed Hosting server?

If you want to install software on your Windows® Managed Hosting account, contact customer support.


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.