GoDaddy Studio Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Hvordan ved jeg, om jeg har Project Sync?

Project Sync gemmer automatisk dine projekter, så du kan få adgang til dem på alle dine enheder.

Project Sync rulles ud til alle vores iOS -kunder. Sådan kontrollerer du, om den er aktiveret i din GoDaddy Studio -app endnu:

1. Log på din GoDaddy Studio -app.
  2. I nederste højre hjørne af skærmen trykker du på Projekter .
  3. I øverste højre hjørne skal du trykke påIndstillinger Ikonet Indstillinger .
  4. Rul ned for at se efter Project Sync . Hvis du ser dette, betyder det, at du har Project Sync aktiveret. Hvis ikke, gør du det ikke endnu.

Relateret indhold