GoDaddy Studio Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Hvordan linker jeg en anden Over -konto til min nye GoDaddy -konto?

Knyttede du den forkerte Over -konto til din nye GoDaddy -konto, da du tilmeldte dig? I så fald kan du løse dette ved at følge trinene for at linke en anden Over -konto til din nye GoDaddy -konto .

Bemærk: Vi kan ikke flette flere Over -konti. du skal kun vælge en Over -konto for at linke til din GoDaddy -konto.