Hvordan bruger jeg Exchange med min Microsoft 365-tilføjelse?

Nu hvor du er flyttet fra Workspace Email til Microsoft 365, har du adgang til e-mail-tilføjelsesprogrammer. For at bruge din nye tilføjelsesprogram skal du skifte dine kontoindstillinger til Microsoft Exchange. Her er ofte stillede spørgsmål om skift til Exchange -indstillinger.

Vælg et spørgsmål for at se svaret:

Hvordan ændrer jeg mine e -mail -indstillinger?

Sådan ændrer du dine indstillinger fra POP eller IMAP til Exchange . Sørg for at skifte til Exchange -indstillinger på alle enheder, der bruges til at kontrollere e -mail.

Hvorfor fungerer ikke POP- eller IMAP -indstillinger?

Din tilføjelsesprogram virker ved at interagere med Exchange-serveren for at oprette forbindelse til e-mail. Det betyder, at for at tilføjelsesprogrammet skal fungere, skal alle e-mailadresser på dit domæne være konfigureret som Exchange i deres e-mailklienter (som Outlook eller Gmail).

Hvis Jane og Paul f.eks. Har to konti, jane@coolexample.com og paul@coolexample.com , og de begge kontrollerer e-mail på deres telefon og desktop, skal de bruge Exchange-indstillinger på deres fire enheder til tilføjelsen- for at arbejde korrekt.

Er Exchange -indstillinger sikre?

Det er vigtigt, at du beskytter dine data, for at du kan drive din virksomhed og bevare dine kunders tillid. For at beskytte din e -mail mod skadelig aktivitet skifter vi fra POP/IMAP til de mere sikre Exchange -servere. Med Exchange får du de nyeste sikkerhedsfunktioner, herunder anti-malware og anti-spam-filtrering.

Vi anbefaler også, at du aktiverer multifaktorgodkendelse (MFA) som en anden beskyttelse mod angribere.

Gå til øverst på siden

Hvordan adskiller Exchange sig fra POP eller IMAP?

Exchange, POP (POP3) og IMAP (IMAP4) er alle måder at få adgang til e -mail leveret til din indbakke.

Med POP downloades din e -mail fra serveren til en enkelt enhed. Hvis du tjekker e -mail på flere enheder, har du to kopier af downloadede meddelelser, og du kan ikke se sendte meddelelser fra andre enheder. I modsætning til POP lader IMAP din e -mailklient opdatere meddelelser på serveren, så hvis du sletter en meddelelse, slettes den fra serveren, og du har ikke dubletter. Men da din e -mail er gemt på IMAP -serveren, bliver kun meddelelser synkroniseret til og fra din e -mailklient.

Exchange forhindrer disse begrænsninger, da din e -mail, kontaktpersoner, kalendere og andre data synkroniseres på tværs af klienter og enheder. Du kan også hurtigt dele dokumenter og kalendere med dit team.

Er min e -mailklient kompatibel med Exchange?

Du kan få adgang til din Microsoft 365 -e -mail fra mange forskellige desktop- og mobilklienter. Outlook 2013 til Windows, Outlook 2016 til Windows og Mac og Outlook 2019 til Windows og Mac understøtter alle Microsoft 365 Exchange -indstillinger. Derudover understøtter de fleste mobilklienter Exchange, herunder Outlook -appen, Gmail -appen og din enheds Mail -app.

Hvis du ikke har en af disse klienter tilgængelige, kan du tjekke din e -mail ved hjælp af Outlook på internettet . Du fortsætter med at få adgang til din konto ved hjælp af email.your-domain.tld . Hvis dit domæne f.eks. Er coolexample.com , er din webbaserede e-mail-URL email.coolexample.com .

Du kan kontrollere din e -mail ved hjælp af den samme e -mailadresse og adgangskode, som du gjorde med Workspace Email.

Hvordan bruger jeg min nye tilføjelsesprogram?

Når du har købt et tilføjelsesprogram, modtager du en e-mail fra os, som indeholder, hvordan du konfigurerer din adgangskode og logger på din tilføjelse. Dit brugernavn og din adgangskode behøver ikke at matche din GoDaddy- eller e -mailkonto.

• I Avanceret e -mailsikkerhed modtager alle brugere en e -mail for at hjælpe dem med at logge på.
  • Til e -mailarkivering og sikkerhedskopiering af e -mail vil kun administratorer modtage denne e -mail.

Når du har konfigureret din tilføjelsesprogram, kan du få adgang til den fra E & Office -dashboard .

Hvis du vil vide mere om adgang til dit specifikke tilføjelsesprogram, kan du se vores artikler om Avanceret e-mail-sikkerhed , E-mailarkivering eller E-mail-sikkerhedskopiering .

Gå til øverst på siden