Basic og professionel forhandler Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Opdater produktpriser for min forhandlerbutik

Du bestemmer priserne på produkter og tjenester i din butiksfacade ved brug af procentvise markeringer fra engrospriserne . Indstil markeringer for produktgrupper eller produktniveauer, og vælg en global prisregel for hele dit produktkatalog. Produkter uden markering er som standard den globale regel.

Bemærk: Prisen på butiksfacade viser kun den forholdsmæssige månedlige pris for et 1-årigt køb. Når et produkt føjes til indkøbsvognen, vises alle tilgængelige tidsperioder og priser.

Indstil en global prisregel for alle produkter

1. Log på dit forhandlerkontrolcenter (brug dit GoDaddy brugernavn og din adgangskode).
  2. Vælg Prissætning .
  3. Vælg Opdater global prissætning .
    Vælg knappen Opdater global prissætning.
  4. Beslut om du vil erstatte eksisterende regler:
    • Anvend hvor som helst uden en specifik regel : Indstil en global regel efter tidligere indstilling af gruppe- eller sektionsregler. Eksisterende regler på gruppe- eller sektionsniveau vil IKKE blive overskrevet.
    • Erstat eksisterende regler : Begynd forfra med at overskrive regler, du tidligere har oprettet. Hvis du allerede har sat regler på gruppe- eller sektionsniveau, VIL disse regler blive erstattet af de nye regler, du opretter her.
      Beslut, hvordan reglen skal anvendes.
  5. Vælg et af følgende:
    • Indstil produktpriser til anbefalet detailhandel : Som standard er denne indstilling valgt. Alle produkter indstilles til den aktuelle vejledende udsalgspris. Produktpriser opdateres automatisk, hvis den vejledende udsalgspris ændres.
      Vælg den vejledende udsalgspris.
    • Indstil en brugerdefineret procentvis markering : Indtast en bulk -procentvis markering over den engrospris (f.eks. 300%), der gælder for alle produkter.
      Indstil en brugerdefineret procentvis markering.
  6. Vælg Gem ændringer . Dine nye priser offentliggøres på din butiksfacade. Det kan tage op til tre timer, før prisændringer vises.

Indstil markup for en produktgruppe

1. Log på dit forhandlerkontrolcenter (brug dit GoDaddy brugernavn og din adgangskode).
  2. Vælg Prissætning .
  3. Vælg en produktgruppe (f.eks. Webhosting ).
    • Hvis du vil se ældre produkter, skal du aktivere visningen Ældre produkter .
  4. Vælg Opdater gruppepriser .
  5. Vælg et af følgende:
    • Anvend på planer for dit produkt uden en regel (du får vist dit produktnavn angivet): Angiv en grupperegel efter tidligere at have indstillet globale regler eller sektionsregler.
    • Erstat eksisterende regler : Begynd forfra med at overskrive regler, du tidligere har oprettet. Hvis du allerede har indstillet regler på afsnitsniveau, erstattes disse regler med de nye regler, du opretter her.
  6. Under Indstil en brugerdefineret procentvis markering skal du angive en procentværdi, der skal anvendes på gruppen.
    Indstil en brugerdefineret procentvis markering.
  7. Vælg Gem ændringer . Dine nye priser offentliggøres på din butiksfacade. Det kan tage op til tre timer, før prisændringer vises.

Indstil markup for et produktniveau

1. Log på dit forhandlerkontrolcenter (brug dit GoDaddy brugernavn og din adgangskode).
  2. Vælg Prissætning .
  3. Vælg en produktgruppe (f.eks. Webhosting).
    • Hvis du vil se ældre produkter, skal du aktivere visningen Ældre produkter .
  4. Vælg Ny for at indstille en markering for nye køb af et produktniveau. Vælg Fornyelse for at indstille en markering for fornyelse af et produktniveau.
  5. Gå til det produktniveau, du vil opdatere, og indtast derefter din ønskede procentvise markering under Markup .
    Indtast en markup -værdi.
  6. Bekræft den justerede udsalgspris .
  7. Vælg Gem . Dine nye priser offentliggøres på din butiksfacade. Det kan tage op til tre timer, før prisændringer vises.

Bemærk: Detailpriser er baseret på beløbet for den laveste periode. F.eks. For et produkt med 1 måned som den laveste tilgængelige periode vil 1-årsprisen svare til 1 måneds pris ganget med 12.