Hjælp

GoDaddy-hjælp

How much space can I get to backup my Virtual Private Server?

We currently offer FTP Backup plans with 15 GB, 30 GB, 60 GB, or 120 GB of space.


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.