Opret forbindelse til min Linux -hostingkonto med SSH (Secure Shell)

Når du har aktiveret SSH (Secure Shell) -protokol for din Linux -hostingkonto, kan du oprette forbindelse via SSH ved hjælp af en klient. Vi anbefaler PuTTy (Windows), Terminal (Mac) eller OpenSSH (Linux).

For at oprette forbindelse via SSH skal du bruge disse oplysninger:

Fik du fat i det hele? Lad os komme i gang!

1. Start SSH-klienten.
  2. Indtast følgende oplysninger:
    FeltDet skal du indtaste ...
    VærtDit domænenavn eller din IP -adresse
    BrugernavnDit FTP-brugernavn
    AdgangskodeDin FTP-adgangskode
    Port22

3. Når du har indtastet de nødvendige oplysninger i SSH -klienten, kan du oprette forbindelse til din hostingkonto.

Bemærk: Den SSH -klient, du bruger, bestemmer de nøjagtige trin til at oprette forbindelse til din delte hostingkonto.

Bemærk: Vi giver oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, vi godkender eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres produkters funktion eller pålidelighed. Tredjepartsmærker og -logoer er registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Alle rettigheder forbeholdes.