Kontoadministration Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Sådan får du adgang til domæner/konti som mindreårig

Hvis du er listet som kontoindehaver eller domænenavnsregistrant og er under 18 år, skal vi bruge din forælder/værge til at påtage sig ansvaret for kontoen. Din forælder/værge kan gøre det nemt ved at opdatere konto- og/eller domæneregistreringsoplysningerne til deres navn og acceptere vores aftaler under opdateringsprocessen. Vores kundeservicepersonale vil med glæde lede dine forældre gennem de nødvendige ændringer, eller de kan gennemføre ændringerne online ved at følge instruktionerne i disse artikler:

Opdater min GoDaddy-kontoprofil
Skift kontaktoplysninger for mit domæne

Hvis du ikke kan få adgang til kontoen for at give din forælder/værge mulighed for at foretage opdateringerne, skal din forælder/værge gøre anmodningen online på changeupdate.com.

Følgende er en liste med påkrævet dokumentation for at fuldføre anmodningen:

1. Formularen til onlineanmodning skal udfyldes af forælder/værge.
  2. Vi kræver en farvekopi, en scanning eller et digitalt billede af et myndighedsudstedt foto-id til forældrene/værgerne. Accepterede former for ID inkluderer:
    • Kørekort
    • Militært ID
    • Pas
  3. En læselig kopi af den mindreåriges fødselsattest.

4. En kopi af et forretnings -id for det firma, der er angivet som registrant/kontoindehaver. Accepterede former for regeringsudstedt forretnings-id inkluderer:
    • En kopi af en myndighedsudstedt erhvervslicens (lokal, amtlig, statlig eller føderal myndighed)
    • Momscertifikat (nummer alene er ikke acceptabelt)
    • Doing Business As (DBA) -dokumentation
    • Dokumentation for fiktivt navn
    • IRS 501 (C) 3 Bestemmelsesbrev
    • Statligt udstedt certifikat for skattefritagelse, som beviser velgørenhedsstatus
    • EIN/TIN -bekræftelsesbrev (IRS -brev 147C). Du kan anmode om en kopi af dette brev ved at kontakte IRS på (800) 829-4933

Bemærk: Vi accepterer ikke kopier af selskabsvedtægter, ansøgninger, dokumenter, der er udskrevet fra internettet eller selvangivelser som forretnings -id. Denne proces bruges til at sikre, at der ikke foretages uautoriserede ændringer i vores kunders konti. Disse procedurer er på plads for at beskytte dig.

Når denne dokumentation er modtaget, informerer vi dig om, hvad der er nødvendigt for at behandle din anmodning, eller vi giver dig besked om, at din anmodning er blevet gennemført.