Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad betyder afventende verifikation?

For at sikre, at vores e-mailtjenester ikke bruges til at trafikere spamrelaterede reklamer, er vi nødt til at udføre grundlæggende revision af e-mailkontiene, når de oprettes, før de kan aktiveres.

På grund af antallet af e -mailkonti, der oprettes på én gang, kan processen tage op til 72 timer.

Når de valideres, godkendes og aktiveres de nye adresser. Når først din konto har gennemgået denne proces, vil eventuelle e -mailadresser, du opretter, sandsynligvis blive godkendt automatisk.