Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er 301 og 302 viderestillingssider?

Du kan viderestille eller maskere et domænenavn for at viderestille det til et andet website. Du kan enten bruge en 301 eller 302 omdirigering.

Når du viderestiller dit domænenavn ved hjælp af en 301 -viderestilling, sender det besøgende til det angivne site med et "301 Permanent flyttet" HTTP -svar. HTTP 301-svarskoden fortæller brugeragenter (herunder søgemaskiner), at placeringen er permanent flyttet. Hvis du bruger en 301 -viderestilling, kan du fjerne viderestillingen eller ændre den når som helst.

En 302 -omdirigering sender besøgende til det angivne site med angivelse af HTTP -svaret "302 Found". HTTP 302-svarkoden fortæller brugeragenter (herunder søgemaskiner), at placeringen er midlertidigt flyttet.

En 301-omdirigering kan give en langsigtet løsning ved at pege dine domænenavne mod forretnings- eller associerede sites. En 302 -omdirigering peger dit domænenavn til en midlertidig side, mens du bygger din permanente hjemmeside. De specifikke omdirigeringer hjælper søgemaskinerne med at skelne, hvor længe dit website kan vises på den aktuelle placering.