Hvad er Assistent til overflytning af Outlook?

Assistent til overflytning af Outlook er en let klientapp, som tilbyder en nemmere overflytningsoplevelse. Den er nødvendig til flytning af POP e-mailtjenester. Den konfigurerer automatisk Outlook, opretter en ny Outlook e-mailprofil og flytter lokale data, såsom:

1. POP e-mailadata
  2. kontaktpersoner, kalendere, opgaver
  3. signaturer
  4. autoudførelse fra cache

Det er ikke nødvendigt for alle overflytninger, men Assistent til overflytning af Outlook anbefales som en hjælp til at forbedre din overflytningsoplevelse. Hvis det ikke er muligt at bruge appen, overflytter vi stadig de data, der er på din e-mailserver. (Læs mere om dine overflytningsmuligheder.)

Hvem kan bruge Assistent til overflytning af Outlook?

Ejeren af e-mailkontoen eller den lokale administrator kan konfigurere overflytningsværktøjet. Assistent til overflytning af Outlook understøtter følgende konfigurationer:

• Windows 7, 8 og 10
  • Outlook til Windows inkl. versioner 2010, 2013, 2016 and 2019.
  • Office 365-licenstype, som understøtter Exchange-adgang på klientniveau.
  • .Net Framework 4.6

Værktøjet Assistent til overflytning af Outlook findes ikke til Linux, Outlook til Mac-brugere og de, som bruger Outlook 2003 og 2007. I begge tilfælde kan din e-mail overflyttes, men dine lokale data kan ikke (kontaktpersoner, kalendere, opgaver, -signaturer og autoudførelse fra cache). Fastlæg, hvilken type overflytning er den rette for din e-mailkonto.

Relaterede punkter