Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er AutoSSL?

AutoSSL er et gratis alternativ til betalte SSL -certifikater. Med AutoSSL sikres dine sites automatisk med et gratis, SSL -certifikat med domæne valideret af Sectigo. Dit SSL-certifikat forbliver opdateret og fornys automatisk på dine vegne.

Er min hostingplan berettiget til AutoSSL?

AutoSSL er aktiveret for kunder med en Linux Hosting Maximum eller Business Hosting -plan.

Er der en grænse for, hvor mange af mine websites, der bruger AutoSSL?

Ethvert domæne, der er tilknyttet din konto, får som standard et SSL -certifikat med AutoSSL, medmindre et eksisterende SSL -certifikat allerede er installeret.

Hvad hvis jeg allerede har et SSL -certifikat installeret?

AutoSSL tilsidesætter ikke eksisterende installerede SSL -certifikater.

Hvad hvis jeg tilføjer et andet domæne eller ændrer mit primære domæne?

AutoSSL forsøger straks at installere et SSL -certifikat, når du ændrer dit primære domæne eller tilføjer et andet domæne til din hostingkonto.

Skal jeg validere mit domæne for at AutoSSL kan fungere?

For at AutoSSL kan installeres, skal dit domæne pege på din hosting -IP -adresse. Hvis dit domæne er på den samme konto som din hostingkonto, er der typisk ikke behov for nogen handling fra din side.

Kan jeg installere et SSL -certifikat over et eksisterende SSL -certifikat fra AutoSSL?

Ja. Gå først til “SSL/TLS -status” for cPanel -admin og udelad domænet fra AutoSSL. Derefter kan du installere dit foretrukne SSL -certifikat.
certifikatstatus i cpanel

Vil AutoSSL automatisk tvinge et site til at bruge HTTPS?

Nej, AutoSSL vil ikke automatisk tvinge et site til at bruge HTTPS. Du skal konfigurere dette manuelt baseret på den applikation, du bruger.

Hvordan ser SSL -certifikatet ud?

autossl -certifikat

Hvor ofte kører AutoSSL, og kan jeg køre det manuelt?

AutoSSL kører dagligt, og det kører også automatisk, når du tilføjer et andet domæne eller ændrer dit primære domæne. Du kan køre AutoSSL manuelt fra siden SSL/TLS -status i cPanel Admin.