Hvad er bekræftelse af rigtigt navn for .cn-domæner?

Bekræftelse af rigtigt navn lader dig "aktivere" .cn-domænenavne, hvilket betyder, at du kan bruge dit domænenavn til websites eller e-mailadresser.

For at fuldføre bekræftelse af rigtigt navn er det nødvendigt, at du oplyser os om din identitet ved at overføre et officielt ID til os. Du kan se en liste med de ID’er, som vi accepterer til bekræftelse af rigtigt navn.

Hvis du ikke fuldfører bekræftelse af rigtigt navn, kan du beholde din .cn-domæneregistrering, men du kan ikke aktivere det.