Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er bekræftelse af rigtigt navn for .cn-domæner?

Vi har ofte stillede spørgsmål til .CN -domænekunder hos Confluence . For eventuelle yderligere spørgsmål bedes du kontakte DCAST for at få hjælp.

Bekræftelse af rigtigt navn lader dig "aktivere" .cn-domænenavne, hvilket betyder, at du kan bruge dit domænenavn til websites eller e-mailadresser.

Dette krav gælder ikke for .CN -domæneregistreringer før januar 2016. Disse kunder skal imidlertid fuldføre bekræftelse af rigtigt navn, hvis de vil ændre deres registrants organisation, for- eller efternavn.

For at fuldføre bekræftelse af rigtigt navn er det nødvendigt, at du oplyser os om din identitet ved at overføre et officielt ID til os. Du kan se en liste med de ID’er, som vi accepterer til bekræftelse af rigtigt navn.

Bemærk: Hvis du ikke fuldfører bekræftelse af rigtigt navn, kan du beholde din .CN -domæneregistrering, men du kan ikke aktivere den.