Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er Business-hosting?

Business -hosting er Linux -hosting (med cPanel), men med styrken og ressourcerne fra en privat server uden behov for en serveradministrator. Ellers er det den samme cPanel -oplevelse som delt hosting.

Hvad er forskellen på Linux delt hosting, business hosting og en VPS?

• Delt hosting er en billig måde at få dine sites op på internettet.
  • En virtuel privat server (VPS) er mere effektiv, men koster mere end delt hosting og kræver erfaring med serveradministration.
  • Business -hosting er en balance mellem de to og tilbyder kraften i en VPS med den nemme delte hosting.

Du kan bruge dette diagram til at se de store forskelle mellem hver type Linux -hosting:

Delt hosting Business-hosting VPS-hosting
Niveau af tekniske færdigheder Basic Basic Avanceret – viden om WHM og Linux-kommanolinjer påkrævet
Beregnet til Grundlæggende websites, programmer som kræver få ressourcer E-handel, høj trafik eller data-intense sites og programmer Ressource-intense webprogrammer, fuld kontrol over serveren og evnen til at brugerdefinere den
Site-besøgende Lav til rimelig Høj Høj
Platform LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP) LAMPE LAMP (Kan installere og bruge andre, såsom NGINX, Node.js, Ruby on Rails)
Kontrolpanel cPanel cPanel cPanel og WHM
Support Standardsupport Standardsupport Selvadministreret, Administreret eller Fuldt administreret
Rodadgang Nej Nej Ja
Dedikeret IP-adresse Nej 1 tre eller flere
Sikkerhedskopiering af snapshots Nej Nej Ja