Hvad er Business hosting?

Erhvervs-webhotel er en type cPanel-hosting som er mere effektiv end delt hosting. Med Erhvervs-webhotel kan du få den effektivitet og de ressourcer som følger med en privat server, men uden at skulle have en serveradministrators erfaring. Det er den samme cPanel-oplevelse som du er vant til med delt hosting, men med styrken i en Virtuel privat server (VPS) i ryggen.

Delt kontra Erhvervs-webhotel kontra VPS

Der er mange forskellige typer webhotel (hosting), så der er også et som passer til din virksomheds behov. Delt hosting er en billig måde at få dine sites ud på nettet på. En virtuel privat server (VPS) koster mere end delt hosting og kræver en vis erfaring med serveradministration. Erhvervs-webhotel er beregnet til at være en gylden middelvej imellem de to – med kraften fra en VPS og enkelheden ved delt hosting.

Du kan bruge dette skema til at se de væsentligste forskelle mellem hver slag cPanel-webhotel.

Delt hosting Erhvervs-webhotel VPS-hosting
Beregnet til Grundlæggende websites, programmer som kræver få ressourcer E-handel, høj trafik eller data-intense sites og programmer Ressource-intense webprogrammer, fuld kontrol over serveren og evnen til at brugerdefinere den
Platform LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP) LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP) LAMP med mulighed for at installere andre (For eksempel NGINX, Node.js eller Ruby on Rails)
Niveau af tekniske færdigheder Basic Basic Avanceret – viden om WHM og Linux-kommanolinjer påkrævet
Site-besøgende Lav til rimelig Høj Høj
Kontrolpanel cPanel cPanel cPanel og WHM
Support Standardsupport Standardsupport Selvadministreret, Administreret eller Fuldt administreret
Rodadgang Nej Nej Ja
Dedikeret IP-adresse Nej 1 tre eller flere
Sikkerhedskopiering af snapshots Nej Nej Ja