Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er Code Signing og Driver Signing certifikater?

Code Signing -certifikater vedhæfter en digital signatur til kode for at bekræfte, at indholdet ikke er blevet ændret, siden det blev signeret og distribueret. Kodesignering fungerer med softwarekomponenter, makroer, firmwarebilleder, konfigurationsfiler og andre typer indhold.

Browsere og operativsystemer forbedrer løbende sikkerhedsforanstaltningerne, og mange scanner i øjeblikket downloadede filer for at se efter kodesignaturer.

Du kan få yderligere oplysninger i Microsoft® Introduktion til kodesignering .

Driver Signing-certifikater (også kendt som kernel-mode Code Signing-certifikater) er identiske med Code Signing-certifikater, bortset fra at de er specifikt designet til at sikre kode fra Windows® hardwaredrivere og operativsystemer. Driver Signing -certifikater er påkrævet for at signere alle drivere på ethvert Windows Vista® -operativsystem eller nyere.

Du kan få yderligere oplysninger i Microsofts artikel om driversignering .