Konsolider mine domænefornyelsesdatoer

Synkroniser fornyelsesdatoer for dine .com- og .net -domæner med ConsoliDate. Du kan tilpasse fornyelsesdatoen for dine domæner og indstille dem til alle at forny samtidig.

1. Log på din GoDaddy -domæneportefølje . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Markér afkrydsningsfelterne ud for de domæner, du vil opdatere. Eller vælg afkrydsningsfeltet ud for Domænenavn , og vælg derefter Vælg alle .
    skærmbillede af flere valgte domæner
  3. Vælg Konsolider datoer i handlingsmenuen.
    • Afhængigt af din skærmstørrelse er du muligvis nødt til at vælge menuen Mere og rulle ned for at se Konsolider datoer .
  4. Vælg den nye Forny på dato. Vælg en dato i fremtiden ud over den aktuelle udløbsdato for alle valgte domæner.
  5. Vælg Tjek ud og fuldfør dit køb.