Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er ConsoliDate?

Med ConsoliDate kan du konsolidere datoerne for fornyelse af .com- og .net -domænenavne. Det ændrer dine fornyelsesdatoer fra din oprindelige registreringsdato til en dato, som du vælger.

Prisen for at bruge ConsoliDate til at ændre fornyelsesdatoerne er baseret på hvert domænenavn, som du vælger, og det antal måneder, der kræves pr. Domænenavn at forny til den dato, du angiver. For at kunne behandle en ConsoliDate -anmodning skal den indeholde mindst en måned.