Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er cPanel?

cPanel er et kontrolpanel, der giver dig mulighed for nemt at administrere mange aspekter af din konto, herunder filer, applikationer og e-mail, der hostes på din konto eller server. cPanel er tilgængelig på vores Linux-baserede hostingkonti og servere.

For vores serverkunder cPanel bruges sammen med WebHost Manager eller WHM. WHM giver administrativ kontrol med din dedikeret eller Virtuel privat server (VPS) . Du bruger WebHost Manager til at oprette individuelle konti, tilføje domæner til din server, administrere hostingfunktioner og udføre grundlæggende system- og kontrolpanelvedligeholdelse.