Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er det?

Bemærk: Denne artikel er beregnet til det enkeltstående Get Paid-produkt, som nu er et niveau af GoDaddy online-bogføring. Som sådan gælder nogle af disse instruktioner muligvis ikke for din konto til online -bogføring.

Online -bogholderi - Bliv betalt hjælper små virksomheder med at få betalt når som helst og hvor som helst - hvilket gør det lettere for dig og dine kunder.

Det er nemt at få betaling. Brug blot en side med personlig betaling eller Online -bogholderi - Få betalt -mobilappen til at acceptere betalinger, fakturere kunder, sende overslag, spore betalinger, administrere udgiftsrapporter og give besked om forfaldne kunder.

Uanset om du afslutter fakturaer til kunder eller tager betaling på stedet (personligt), gør dette produkt det hele for dig. På få minutter kan du:

Få betaling, som du vil

Dine kunder behøver ikke at springe igennem bøjler for at betale dig. Med Få betalt kan du acceptere alle betalingstyper fra checks, kreditkort og betalingskort til kontanter og PayPal.

• Ingen komplicerede formularer eller opsætning
  • Lave transaktionsgebyrer
  • Dine kunder behøver ikke særlige konti eller login for at betale

GoDaddy er ikke en betalingsbehandler (f.eks. Handelskontotjeneste eller Authorize.net). Vi har indgået et samarbejde med virksomheder, hvis løsninger gør dette - PayPal og Stripe (kreditkortbehandling). For hver partners betalingsbehandling opkræves der almindelige gebyrer for behandling.

Bemærk: Aktivér PayPal her under Online -bogholderi - Bliv betalt konfigurationsproces for at modtage en gratis PayPal Her -lommeformet kreditkortlæser (til at vedhæfte til din mobiltelefon).

Indsaml en betaling - når som helst og hvor som helst

Med mulighed for at betale dig på enhver enhed-mobiltelefon, laptop og tablet, personligt, via telefon eller online-vil kunderne sætte pris på din fleksibilitet.

• Scan sikkert kreditkort med din mobiltelefons kamera
  • Bruger du allerede PayPal her? Vi sporer salgene for dig.
  • Få en brandet online betalingsside og en webadresse, der koordinerer med dit domænenavn

Bemærk: Online -bogholderi - Få betaling er en webapplikation med en supplerende mobilapp. Som en del af processen med online -bogføring - Få betalt bliver du bedt om at downloade den komplementære mobilapp (iPhone- og Android -indstillinger er tilgængelige).

Automatiser opfølgning på fakturaer og estimater

Du har travlt med at drive din virksomhed, og online -bogføring - Bliv betalt gør det nemt at følge op på kunder med automatisk e -mail.

• Få vist forhåndsvisning af fakturaer efter status-udestående, forfalden og betalt-på et brugervenligt dashboard
  • Lad kunderne vide, hvornår deres fakturaer er forfaldne
  • Bliv underrettet, når en klient accepterer et skøn, ser en faktura eller betaler online

Se professionelt ud med tilpassede skøn og fakturaer

Det har aldrig været nemmere eller hurtigere at oprette skøn, fakturaer og tak e -mails. På få minutter kan du oprette og sende brugerdefinerede e -mails fra din computer eller mobiltelefon. Du kan endda oprette

Spor alt dit salg ét sted

Online -bogholderi - Bliv betalt hjælper dig med at holde orden ved automatisk at importere indkomsttransaktioner fra din bank, PayPal og PayPal. Du kan se indkomst efter dag, uge, måned og betalingskilde og se nøjagtigt, hvor meget du betaler i behandlingsgebyr.

Få mest muligt ud af din kilometertal

Med Online -bogholderi - Bliv betalt kan du spore kilometertal på din mobiltelefon. Vores system beregner automatisk det fradragsberettigede beløb for hver rejse — gå ikke glip af dette skattefradrag