Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er en catch-all e-mailkonto?

En catch-all e-mailkonto er en adresse, der er specificeret til at modtage alle meddelelser, der er adresseret til en forkert e-mailadresse for et domæne. Du har f.eks. Konfigureret tre e -mailadresser til coolexample.com; info@coolexample.com, sales@coolexample.com og webmaster@coolexample.com kan du konfigurere info@coolexample.com som en catch-all e-mailkonto. Derefter sendes alle e-mailmeddelelser sendt til manager@coolexample.com (eller en hvilken som helst anden ugyldig e-mailadresse) til opsamlingskontoen (info@coolexample.com).

Du kan oprette en catch-all e-mailkonto pr. Domænenavn.