Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er en dedikeret IP?

En dedikeret IP -adresse er en unik internetadresse, som udelukkende tildeles til en enkelt hostingkonto. En dedikeret IP -adresse lader dig:

• Se dit website via dets IP -adresse.
  • Brug FTP til at få adgang til din konto, mens domænenavnet ellers er utilgængeligt, såsom i formidlingsperioder for domænenavne.
  • Sørg for hurtigere respons i perioder med stor trafikbelastning.

Business -hostingkonti inkluderer en dedikeret IP -adresse. Du kan til enhver tid købe en dedikeret IP -adresse til din Shared Hosting -konto.