GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er en skabelon?

En GoDaddy Email Marketing skabelon er en pre-designet forret side, som du kan bruge til effektivt at fremme dit produkt, invitere folk til en begivenhed, komponere et nyhedsbrev, eller sende en hurtig opdatering.

Hvis disse skabeloner ikke tilbyder et layout, som du kan lide, kan du tilpasse en skabelon til at opfylde dine behov, eller du kan oprette en ny kampagne baseret på en eksisterende.

Klik på Skriv for at åbne skabelongalleriet på siden Kampagner. For at få en bedre idé om, hvordan hver foruddesignet skabelon kan se ud med tekst og billeder, kan du holde musen over eksemplerne nedenfor for hver skabelondesigntype.
Eksempelskabelon

Der er to eksempler på hver skabelondesigntype.

Vælg et skabelonlayout , og tilføj derefter din tekst og dine billeder til pladsholderne.