Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er en web.config -fil?

En web.config -fil er en Windows -fil, der lader dig tilpasse den måde, dit site eller en bestemt mappe på dit site opfører sig på. Hvis du f.eks. Placerer en web.config -fil i din rodmappe, påvirker det hele dit site (www.coolexample.com). Hvis du placerer det i et /content -bibliotek, vil det kun påvirke det pågældende bibliotek (www.coolexample.com/content). Men for at en web.config -fil kan registreres i en bestemt mappe, skal der være en web.config -fil i rodmappen .

Bemærk: web.config -filer er XML -dokumenter, der fungerer på Windows -servere. ".config" er ikke en filtype som .html eller .txt. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer web.config -filer på Microsofts website .