Hvad er et applikations-plugin?

Plugins udvider en eksisterende applikations funktioner og installeres og afinstalleres uafhængigt af den applikation, de understøtter. Nogle plugins skal aktiveres efter installation.


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.