Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Hvad er et CDN?

Et Content Delivery Network (CDN) er et netværk af servere, der leverer indhold. Formålet med CDN er at cache og hurtigere servere statisk indhold baseret på den geografiske placering mellem originalserveren og den bruger, der fremsætter anmodningen. Det betyder, at når nogen i Japan besøger din hjemmeside, der er hostet i USA, indlæses den lige så hurtigt som en hjemmeside, der hostes i Japan.

Fordelene ved at bruge et CDN er:

• Forbedret tilgængelighed og redundans af indhold - Stor trafik eller hardwarefejl kan medføre nedetid på din hjemmeside, en CDN distribuerer belastningen, så dit site kan håndtere mere trafik og udholde hardwarefejl bedre end en enkelt oprindelsesserver.
  • Forbedrede indlæsningstider - Brugere får vist indhold fra et PoP (GeoPoint), der er geografisk tættere på dem end originalserveren, hvilket betyder hurtigere indlæsningstider for din hjemmeside.
  • Øget sikkerhed-Et CDN kan øge sikkerheden ved at begrænse DDoS-angreb (Distributed Denial-of-Service), forhindre sårbarhedshacks og stoppe brute force-forsøg på dine hjemmesides login-sider og mere.

Ikke alle CDN er de samme, nogle har en Zone URL og andre har en Custom URL. Forskellen mellem dem kan ses, når du ser kilden til din side, som for det meste er æstetiske. Forskellene er:

• Zone URL CDN samlet med Administreret WordPress Pro+.
    • En zone URL CDN bruger en standard webadresse for cachet indhold som billeder ved hjælp af følgende struktur:
      https://secureservercdn.net/ ip_adresse / temp_domain /wp-content/uploads/year/month/image_name.jpeg
      Eksempel: https://secureservercdn.net/ 192.168.1.X / coolexample.com / wp -indhold/uploads/2019/06/qtq80-1024x380.jpeg
    • Zone URL -adresse CDN er billigere at vedligeholde, og de tilbydes typisk som en gratis eller begrænset anvendelse af et andet produkt.
  • Brugerdefineret URL -CDN samlet med Website Security Deluxe og Ultimate.
    • En brugerdefineret URL-CDN vil bruge sitets domæne til cachelagret indhold, såsom billeder, ved hjælp af følgende struktur:
      https: // domæne /wp-content/uploads/year/month/image_name.jpeg
      Eksempel: https: // coolexample.com/wp- indhold/uploads/2019/06/qtq80-1024x380.jpeg
    • CDN for brugerdefineret URL er normalt en premiumindstilling eller -opgradering.

Uanset om du bruger en Zone CDN eller en Custom CDN til at cachelagre de statiske elementer på dit website, kan et CDN forbedre dine klikfrekvenser, da websites med langsom belastning ofte opgives, før de indlæses.