Min hjemmeside er blevet hacket. Hvad skal jeg gøre?

Et hacket website er virkelig frustrerende — det er besværligt for din virksomhed og besøgende, og det kan tage tidskrævende at fjerne et hack. Lad os gennemgå den hurtigste og nemmeste måde at reparere dit website på.

Lad os se efter advarsler

Hvis du har set " Dette site indeholder malware & quot; eller " Den kommende hjemmeside indeholder skadelige programmer & quot; i forbindelse med dit site, er der helt sikkert et problem. Du kan tjekke yderligere ved at besøge et site som Sucuri SiteCheck scanner og indtaste dit domænenavn.

• Hvis dit website er blevet hacket, vises en advarsel her.
  • Ingen advarsel? Det er mindre sandsynligt (men stadig muligt), at dit website er blevet kompromitteret.

Bemærk: Sucuri SiteCheck er en gratis hjemmeside -sikkerhedsscanner. Fjernscannere har begrænset adgang, og resultater garanteres ikke.

Skift dine adgangskoder

Hvis dit website er blevet hacket, skal du straks ændre alle dine adgangskoder.

Bemærk: For at sikre at du bruger de rigtige instruktioner, skal du finde ud af, hvilken type hostingkonto du har .

Din hosting -typeAdgangskoder, der skal nulstilles
Linux-hosting med cPanelPrimær FTP , sekundær FTP , databaser , apps som WordPress eller Joomla
Windows-hosting med PleskPrimær FTP , sekundær FTP , databaser , apps som WordPress eller Joomla

Gendan fra sikkerhedskopi

Hvis du har en sikkerhedskopi af din hjemmeside (og database), som du ved ikke var beskadiget, skal du uploade den igen til din hostingkonto.

Hvis du har sikkerhedskopiering af hjemmeside, kan du nemt gøre dette for din cPanel- eller Plesk -konto.

Hvis du ikke har et sikkerhedskopieringsværktøj, anbefaler vi, at du efter at have løst problemet tilføjer Website Backup til din konto .

Fjern hacket

Det er næsten umuligt for nogen pålideligt at fjerne malware fra et website manuelt. For at forhindre dit site i at blive kompromitteret anbefaler vi at bruge en Website -sikkerhedsplan , der overvåger og beskytter din hjemmeside mod malware og andre potentielle sikkerhedsbrud .

Identificer & rette svagheden

For at forhindre dit site i at blive hacket igen, bør du identificere, hvordan dit site blev kompromitteret. Der er to typer svagheder: adgangskoder og strukturelle problemer.

Adgangskoder

De fleste hacks sker, fordi angriberen var i stand til at gætte din kontos adgangskode med brutal kraft. Ved blot at ændre din adgangskode (og bruge en stærkere en denne gang), kan du forhindre, at disse angreb lykkes i fremtiden.

Strukturel

Disse typer svagheder kræver grundig test for at identificere. Der er en masse sikkerhedssoftware, der kan udføre disse typer scanninger, men vi anbefaler igen Sucuri SiteCheck -scanner . Bemærk, at fjernscannere har begrænset adgang, og at resultater ikke kan garanteres.