Administreret WordPress Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er et opsætningssite?

Et opsat site til Administreret WordPress lader dig opbygge og teste dit website uden at ændre det indhold, som dine besøgende ser på live -sitet. Der er nogle ting, du skal huske på, når du bruger et opsætningssite:

• Alle Administreret WordPress -planer (undtagen Basic) leveres med nøjagtigt et opsætningssite til hver live website. Hvis du har en Basic -plan, skal du opgradere din konto til at have et opsætningssite.
  • Staging -sites bruger et domæne, som vi automatisk genererer til dig. Du kan ikke vælge et andet domæne eller føje et andet domæne til opsætningssitet.
  • Dit opsætningssite er vedvarende. Vi destruerer og opretter ikke opsætningssites for dig, hver gang du skubber til eller trækker fra det. Dette kan forklare nogle synkroniseringsproblemer, du måtte opleve.

Hvordan fungerer de?

Den typiske arbejdsgang med opsætningssites er som regel disse trin i denne rækkefølge:

1. Opret opsætningssitet.
  2. Træk dit indhold til din produktionswebsite til opsætningssitet.
  3. Udvikl dit indhold på opsætningssitet.
  4. Skub det opsatte site -indhold ind på dit live -site, når du er færdig med at udvikle det.
  5. Gentag trin 2-4, når du skal udvikle dit website yderligere.