SSL-certifikater Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Hvad er et Premium Extended Validation (EV) SSL -certifikat?

Et Premium Extended Validation (EV) SSL -certifikat er et digitalt certifikat udstedt i overensstemmelse med de udvidede valideringsretningslinjer, der er defineret af CA/Browser Forum.

Indførelsen af Premium Extended Validation (EV) SSL -certifikater vil skærpe sikkerheden for internettransaktioner, da certifikatansøgere vil blive underlagt en grundig, standardiseret kontrolproces, som alle udstedende certificeringsmyndigheder (CA'er) skal overholde.

SSL -certifikatstandarden Premium Extended Validation (EV) giver et forbedret godkendelsesniveau for enheder, der anmoder om digitale certifikater til sikring af transaktioner på deres hjemmesider. Den nyeste generation af internetbrowsere vil vise Premium Extended Validation (EV) SSL-sikrede hjemmesider på en måde, der gør det muligt for besøgende med det samme at genkende, at den organisation, som driver websitet, er blevet godkendt i overensstemmelse med CA/Browser Forums ensartede kontrolstandard.

Premium Extended Validation (EV) SSL -certifikater er især nyttige for virksomheder, hvis internetdomæner anses for at have stor risiko for at blive målrettet af phishing -ordninger og andre former for internetbedrageri. Højrisiko-domæner omfatter domæner, der ejes af højt profilerede onlinetjenesteydelser, banksider, auktionswebsites, populære detailhandlere og andre websteder, der foretager internethandel, som sandsynligvis vil være målrettet mod internetsvindel.