Hvad er et script?

Et script er et bibliotek med funktioner, der nemt kan integreres i et website. Scripts fremviser funktioner, der udfører særlige opgaver, og er navngivet med eksisterende kode. Almindelige eksempler på scripts omfatter biblioteker med JavaScript- eller PHP-funktioner.

Scripts uploades til din server, og i modsætning til applikationer installeres de ikke. For at et scripts funktioner skal være tilgængelige, skal de henvises til af dit sites kode.