Hvad er et SSL-certifikat

Denne video og oplysningerne nedenfor forklarer hvad SSL er, hvordan det virker og hvorfor det er vigtigt.

Et SSL-certifikat (Secure Sockets Layer) er et digitalt certifikat, der godkender et websites identitet og krypterer oplysninger, der sendes til serveren med SSL-teknologi. Kryptering forvrænger data til et utydeligt format, som kun kan returneres til et læseligt format med den korrekte krypteringsnøgle.

Et certifikat fungerer som et ”elektronisk” pas, som etablerer en online entitets legitimationsoplysninger, når der gøres forretning på nettet. Når en internetbruger forsøger at sende fortrolige oplysninger til en webserver, tager brugerens browser adgang til serverens digitale certifikat og etablerer en sikker forbindelse.

Et SSL-certifikat indeholder følgende information:

• Certifikatindehaverens navn
  • Certifikatets serienummer og udløbsdato
  • En kopi af certifikatsindehaverens offentlige nøgle
  • Digital signatur for den certifikatudstedende organisation

For information om installation af SSL’er, henvises til Installer SSL-certifikater.

Du kan se forskellige produkters berettigelse for tredjeparts (dvs. ikke-GoDaddy SSL-certifikater) her.

Du kan finde flere oplysninger på vores side SSL-certifikat.