SSL-certifikater Hjælp

Hvad er et SSL-certifikat med jokertegn?

SSL-certifikater med jokertegn beskytter dit websites URL og et ubegrænset antal underdomæner. For eksempel kan et enkelt certifikat med jokertegn beskytte www.smarteksempel.com, blog.smarteksempel.com, og butik.smarteksempel.com.

Certifikater med jokertegn beskytter det almene navn og alle underdomæner på det niveau du angiver når du indgiver din anmodning. Du skal bare tilføje en asterisk (*) i underdomænefeltet til venstre for det almene navn.

Eksempler

Hvis du anmoder om certifikat til *.smarteksempel.com, kan du beskytte:

• coolexample.com
  • www.smarteksempel.com
  • fotos.smarteksempel.com
  • blog.smarteksempel.com

Hvis du anmoder om certifikat til *www.smarteksempel.com, kan du beskytte:

• www.smarteksempel.com
  • mail.www.smarteksempel.com
  • fotos.www.smarteksempel.com
  • blog.www.smarteksempel.com

CErtifikater med jokertegn beskytter websites på samme måde som almindelige SSL-certifikater, og anmodninger behandles efter de samme valideringsmetoder. Men nogle webservere kræver muligvis en unik IP-adresse for hvert underdomæne i certifikatet med jokertegn.