SSL-certifikater Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Hvad er et SSL -certifikat med udvidet validering (EV)?

Et SSL -certifikat med udvidet validering (EV) er et digitalt certifikat udstedt i overensstemmelse med retningslinjerne for udvidet validering defineret af Certificate Authority/Browser (CA/B) Forum.

Indførelsen af EV -certifikater vil styrke sikkerheden for internettransaktioner, da certifikatansøgere vil blive genstand for en grundig, standardiseret kontrolproces, som alle udstedende certificeringsmyndigheder (CA'er) skal overholde.

EV -certifikatstandarden giver et forbedret godkendelsesniveau for enheder, der anmoder om digitale certifikater til sikring af transaktioner på deres hjemmesider. Den nyeste generation af internetbrowsere vil vise EV SSL-sikrede websites på en måde, der gør det muligt for besøgende med det samme at genkende, at den organisation, som driver websitet, er blevet godkendt i overensstemmelse med CA/B-forums ensartede kontrolstandard.

EV -certifikater er især nyttige for virksomheder, hvis internetdomæner anses for at have stor risiko for at blive målrettet af phishing -ordninger og andre former for internetsvindel. Højrisikodomæner omfatter domæner, der ejes af højt profilerede online finansielle tjenester, banksider, auktionswebsites, populære detailhandlere og andre websteder, der foretager internethandel, som sandsynligvis vil være målrettet mod internetsvindel.