Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er et yderligere domæne?

Et yderligere domæne er simpelthen et ekstra domæne, som du hoster på din konto. Hvis du f.eks. Har en personlig hjemmeside og en virksomheds hjemmeside, kan du hoste begge domæner fra din ene hostingkonto. For hjælp kan du se her, hvordan du tilføjer et yderligere domæne til din Linux -hostingkonto .

Både vores Deluxe og Ultimate hostingplaner kan være vært for flere addon -domæner.