Hvad er fordelen ved at have et Premium Extended Validation (EV) SSL-certifikat til din virksomhed?

I modsætning til andre SSL-certifikater giver certifikater af typen Premium Extended Validation (EV) en fremtrædende visuel indikator som besøgende lægger mærke til med det samme. Sites sikret med et EV-certifikat viser en grøn adressebjælke som fortæller besøgende at din organisations legitimationsoplysninger er blevet kontrolleret i overensstemmelse med en stringent, standardiseret undersøgelsesproces.

Desuden fortæller EV SSL-certifikater besøgende at din organisation er den som den siger den er og at de ikke er på en phishing-site.

Premium EV SSL-certifikater kan fås til følgende typer ad organisationer, virksomheder og koncerner:

• Registrerede virksomheder og virksomheder med begrænset hæftelse som er lovformeligt registreret som en aktiv virksomhed.
  • Virksomhedstyper så som almindelige partnerskaber, ikke-registrerede foreninger, bivirksomheder og eneejede virksomheder.

Du kan læse om de lande som i øjeblikket understøttes for certifikatudstedelse i Hvilke lande understøttes på nuværende tidspunkt til udstedelse af certifikat?