Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er forretningsapps fra Microsoft?

Business -apps er en del af Microsofts Business Premium -tilbud. Disse apps er designet til at øge produktiviteten og forbedre kommunikationen, og de er inkluderet i dit Microsoft 365 -abonnement.

Se en kort video om apps længere nede på siden.

1. Log på Microsoft 365. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg menuen, og vælg den app, du vil arbejde med.
    Microsoft 365 Erhvervsapps

Microsoft -bookinger

Hold dig til tiden med Microsoft Bookings, en online- og mobilapp til små virksomheder, der bruger aftaler såsom frisørsaloner eller tandlæger. Reservationer er tilgængelige med Premium -planer. Læs mere om brug af Bookings fra Microsoft.

Microsoft MileIQ

Registrer automatisk dine drev, så du kan logge alle fradragsberettigede eller refunderbare mil. Når drev er registreret, kan du bruge MileIQs mobilapp og webdashboard til at se, klassificere, redigere og rapportere miles. MileIQ fås med Premium- og Enterprise -planer. Lær mere om brug af MileIQ fra Microsoft.

Microsoft Planner

Organiser og planlæg projekter med Microsoft Planner. Du kan tildele opgaver, spore status og chatte med teammedlemmer i appen. Planner er tilgængelig med Online Essentials, Premium og Enterprise -planer. Lær mere om brug af Planner fra Microsoft.

Vis hvordan