Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Hvad er forskellen på delegeret adgang og kontoadministratorer?

Du plejede at kunne tildele en "Kontoadministrator" eller "Kontoadministrator" til din konto, men vi lærte, at administratorsystemet frustrerede mange mennesker. Så vi erstattede den med delegeret adgang. Lad os forklare:

Adgang til kontoadministrator:

• Inkluderede ikke køb og kunne ikke udvides til at omfatte en forudkonfigureret liste over opgaver for kun et par produkter.
  • Var kompleks for mange kunder at konfigurere.

Adgang til delegeret:

• Giver dine web -professionelle adgang til alle produkter og domæner på din konto. Du kan endda give dem tilladelse til at købe GoDaddy -produkter til din konto, hvis du vil.
  • Tillader, at dine delegerede åbner og bruger dine produkter efter behov til at designe og udvikle dine hjemmesider.
  • Beskytter dine kontooplysninger, såsom dine adgangskoder eller betalingsmetoder. Delegerede har ikke brug for og kan ikke se eller ændre dine kontooplysninger.